top of page
Untitled-1.png

Sat, Feb 05

|

SHKODËR / MALËSIA MADHE

PLIPKI N'BOR 2022

Regjistrimet jane mbyllur
Shiko eventet tjera
PLIPKI N'BOR 2022
PLIPKI N'BOR 2022

INFO

Feb 05, 2022, 11:00 AM – Feb 07, 2022, 3:00 AM

SHKODËR / MALËSIA MADHE

Rreth Eventit

Rikthehet aventura jone e pare ku u bashkuam te gjithe per te derguar tingujt tone, ne pikat me te larta te Malesise se Shqiperise.

Kesaj here, pak gje ka ndryshuar, madje do perpiqemi te jemi po te njejtet si diten e 8 shkurtit te 2019.

Pak pas Plipki n'bor, jetet e gjithsecilit prej nesh ndryshuan

drastikisht.

Dashuria jone per rave dhe muzike beri qe ne te takoheshim ne

mes te pandemise dhe te mblidheshim te ''zhveshur'' nga realiteti qe bota po jetonte.

Plipki na ka ndjekur, pare, degjuar dhe kuptuar.

Shp

bottom of page